Vil du købe en sauna?

Salg af udendørs saunaer

Vi forhandler naturligvis kvalitets Saunaer, bygget både på Trailers og som fast installation !
Hvad enten du vælger, så er du kommet til det rette sted.
Vores mål er at levere den bedste kvalitet, til den bedste pris - Med rettidig omhu, for dig som kunde!
sommer sauna 5

Mobil løsning

Den mobile trailer løsning har den fordel, at den selfølgelig kan flyttes rundt til hvor du måtte ønske at bruge den. F.eks. derhjemme/sommerhuset og ned til stranden, eller som en forening der vil bruge den sammen i jeres vinterbadning, og hvor medlemmerne kan låne den, eller leje den ud igennem vores site & netværk !

En anden fordel er, at som mobil sauna, skal den ikke godkendes igennem div. kommunale instanser & skorstensfejer, da den jo er indreg. som trailer - Istedet for småhus reglementet.

Vi kan levere flere spændende modeller i forskellige størrelser og udformning, alt efter dit behov.

Leverings-tiden er ca. 7 uger

Fast løsning

Den fast installerede udendørs Sauna har andre fordele som F.eks. At den kan leveres med El-Ovn, der med den nyeste teknologi kan betjenes fra din smart phone/ipad osv. Så kan du tænde for varmen allerede inden du når frem til dit hjem/sommerhus og/el. Forening/firma. 
Derudover kan vi levere div. Lys installationer, både indvendigt & udvendigt på Saunaen.

Og naturligvis bygger og leverer vi div. spændende løsninger omkring Saunaen, som Terrasse/Gangbroer/Træ-beklædninger/Shelter/Bålplads.

Vores samarbejdspartnere er med over 20års viden & know-how indenfor udendørs Træ & welness produkter, en sikker kvalitets sikring, sammen med vores høje standard i materiale valg og ikke mindst, vores øje for detaljer & veludført Dansk Håndværk.

Hvis du har specielle eller konkrete ønsker til din udendørs sauna, så skriv eller ring til os, og lad os udforme et interessant tilbud til dig.

 
Bedste Sauna hilsner
Martin Spangs Spangaard