Project Type: Seneste steder

Sol & Sommer !

Sol & sommer !

Også på denne tid af året er det super cool at komme i den varme Sauna, efter en skøn tur i det dejlige Danske kølige Hav !
Vi kommer helt tæt på bølgerne, når vi laver 2 timers event med Gus/Olier/ og kølige Smothies, eller andet godt til Ganen 🙂
Bestil din egen event –

Sauna event på Refshaleøen

Sauna Event Refshaleøen

I disse fantastisk kolde vinterdage er det oplagt med vinterbadning, saunagus og velvære, så derfor er isauna.dk rullet ud og er netop nu at finde på Refshaleøen hvor der afholdes Sauna Event 2018.

Sauna event 16-17 marts 2018, er en vinterfestival der løber over 2-dage, hvor der dannes en oase af saunaer, vildmarksbade, musik og saunagus med nogle af de dygtigste gusmestre i Danmark.

Saunaen på tur i Sverige

På tur til Sverige

Vinteren 2018 tog vi på test-tour med vores samarbejdspartner Basecamp North og Naturkok Sander Blohm.
Igennem de kolde vinter Skove,små vandløb og ad snedækkede smatne veje, ud til den store sø Röslangen, fik vi testet Mobil Saunaén på den ny modificerede  Off-road Trailer.
Deltagere havde store “thumbs Up” til Saunaen, der var placeret helt ned til den iskolde Sø!

Flere var da også en tur i Søen, der var tæt på at fryse til…Og Sauna deltagerne fik den fantastiske fornøjelse af 80grader opvarmet Sauna, og ud i en forfriskende dukkert… For så at komme ind i varmen igen !

Der var naturligvis Bål mad hele dagen igennem, tilberedt af Sander Blohm, og desserten stod på røver-historier fortalt over det store Bål.